Szállítási, fizetési feltételek

Szállítási, fizetési feltételek

Fontos kihangsúlyozni, hogy nem hagyományos webshop vagyunk. Legtöbb esetben a terméket egyedi fotókkal, feliratokkal az Ön igényei szerint készítjük el. Ezért ezekben az esetekben nem érvényes az internetes vásárlásoknál kötelező 14 napos visszaküldési garancia.
A települési ajándékok menüben található előre legyártott termékeknél természetesen érvényesíthetőek a 14 napos visszaküldési lehetőség.

Szállító cég neve:

Térség Média Kft
6787 Zákányszék, Lengyel tér 7.
Telefon: 06 30 606 23 58 (munkanapokon hétfőtől péntekig: 9-15 óra között)

rendeles@tersegmedia.hu
adószám: 23037029-2-06
Bank: OTP Bank ZRT:  11735115-20002334
Cégjegyzékszám: Cg.06-09-016309
Internetes kereskedelmi bejegyzésének a száma, helye: Zákányszék Község Önkormányzata 31/2012 –  23037029-6203-113-06

Vásárlás módjai:
1. Vásárlás interneten keresztül
A termékeket ezen az oldalon tudják megnézni. A terméket kiválasztás után az adott oldalon lévő űrlap kitöltésével lehet megrendelni, amelyben mellékelni kell a termékre nyomtatandó fotót is. Fontos megjegyezni, hogy a beküldött fotóknál a megrendelőnek kell meggyőződnie arról, hogy az adott fotó jogvédelem alatt áll-e, azaz szabadon felhasználható-e, és az adott termékre megfelelően legyen méretezve, az adott terméknél leírtak szerint. Természetesen ezzel kapcsolatban is segítséget nyújtunk. A megrendelő beérkezése után mi egy díjbekérőt állítunk ki, amely tartalmazza a cégünk számlaszámát. Az összeg beérkezése után legyártjuk a terméket.

2. Vásárlás személyesen bemutató üzletünkben.
Személyesen is megnézheti termékeinket Zákányszéken az Iza virágüzletben. Itt meg is rendelheti illetve ha elkészült át is veheti a terméket. (Itt lehetőség van készpénzes fizetésre is)

3. Termékeink megtekinthetőek  a mórahalmi és a ruzsai vásárban is, a Tündér kecsketejes termékek standján. Itt azonban nem lehet megrendelni a terméket, csak megnézni őket.

4. Szállítás
Jelenleg 3 átvételi forma közül lehet választani:

  • Ingyenes átvétel a zákányszéki bemutató üzletünkben
  • A MPL futárszolgálaton keresztül Magyarország egész területére
  • Sürgősségi megrendelés esetén felár ellenében cégünk még aznap kiszállítja a megrendelt termékeket a következő településekre:

– Ásotthalom
– Mórahalom
– Zákányszék
– Ruzsa
– Üllés
-Bordány
-Zsombó
-Szeged
-Domaszék

Részletes árlistánk az árlista menüben található.